logo basement fun and food

Eten en drinken en een uitdagend spel spelen dat maakt Basement fun & food uniek. Basement Kerkrade, een avond om niet te vergeten.

X-CUBE

BINNENKORT TE RESERVEREN

Wat is de X-CUBE?

De X-Cube is een unieke beleving waarin jij en jouw vrienden, familie of collega’s de uitdaging aangaan om in 1 uur de ultieme spion te worden. Beleef een nieuwe game-ervaring waarin jouw team de hoofdrol speelt. X-Cube is een interactieve beleving van beeld, licht en geluid. Ervaar het zelf!

De X-Cube bestaat uit een ruimte van 4 x 4 meter en heeft een 98”4K touchscreen, inclusief geweldig geluidssysteem en verschillend ingebouwde controllers. Het is een interactief spel dat je kunt spelen met een team van 2 – 6 personen.

Er komen verschillende spelen, waarvan de eerste nu gespeeld kan worden.

In de eerste X-Cube neemt agent Strong jullie mee naar het World Intelligent Center. In dit hightech trainingscentrum worden jullie opgeleid tot spion. Weten jullie deze unieke opdrachten tot een goed einde te brengen? Jullie ontvangen de titel Meesterspion en gaan door naar de Hall of Fame. Durven jullie de uitdaging aan?

De X-Cube is online te boeken en toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar en rolstoelvriendelijk. De deuren van de X-Cube gaan niet op slot. De Xperience duurt 60 minuten en bevat onvergetelijke opdrachten waar nog uren over kan worden nagepraat. Pak dus deze kans en boek vandaag nog!

RESERVEREN BINNENKORT MOGELIJK

STREETFOOD

FOOD

BBQ

DRINKS

FUN

BIER

TOT SNEL BIJ BASEMENT FUN & FOOD

Contact opnemen