logo basement fun and food

Eten en drinken en een uitdagend spel spelen dat maakt Basement fun & food uniek. Basement Kerkrade, een avond om niet te vergeten.

X-CUBE KERKRADE

The next generation escape game die je beleeft met je eigen team van 2 tot 6 spelers. Ga de uitdaging aan om binnen 60 minuten de meesterspion te worden!
In de unieke kubus van 4 bij 4 meter speel je het spel met surround sound system, touch screens en ongelofelijk spannende aanwijzingen en games.
Het is verrassend om te ontdekken welke rol de teamleden spelen. Het is dan ook erg leuk om dit te doen met het gezin, familie, vrienden maar zeker ook met collega’s als teambuilding. Durf jij het aan? Wij dagen je uit!

Er komen verschillende spelen, waarvan de eerste nu gespeeld kan worden.

In de eerste X-Cube neemt agent Strong jullie mee naar het World Intelligent Center. In dit hightech trainingscentrum worden jullie opgeleid tot spion. Weten jullie deze unieke opdrachten tot een goed einde te brengen? Jullie ontvangen de titel Meesterspion en gaan door naar de Hall of Fame. Durven jullie de uitdaging aan?

De X-Cube is online te boeken, voor jong en oud en rolstoelvriendelijk. De deuren van de X-Cube gaan niet op slot. De Xperience duurt 60 minuten en bevat onvergetelijke opdrachten waar nog uren over kan worden nagepraat. Pak dus deze kans en boek vandaag nog!

Spy Training:
Speel met 2 tot 6 personen
Duurt gemiddeld 60 minuten

Spy Kids Training:
normale versie: 8 t/m 10 jaar oud
moeilijke versie: t/m 12 jaar oud/gezinssituaties

Speel met 2 tot 6 personen
Duurt gemiddeld 30 minuten

*Dal uren zijn op ma-do van 11.00 uur tot 19.00 uur

RESERVEER NU

STREETFOOD

FOOD

BBQ

DRINKS

FUN

BIER

TOT SNEL BIJ BASEMENT FUN & FOOD

Contact opnemen