logo basement fun and food

Eten en drinken en een uitdagend spel spelen dat maakt Basement fun & food uniek. Basement Kerkrade, een avond om niet te vergeten.

X-CUBE KERKRADE

Solve the mystery

THE NEXT GENERATION ESCAPE EXPERIENCE

In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar.

Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.

Wat is de X-Cube?

A UNIQUE EXPERIECE

De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorm touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal.

In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken.

Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

We hebben een 30 of 60 minuten missie voor volwassenen en een missie voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Deze missie duurt 30 minuten.

Prijzen

De Spy training van 60 minuten is vanaf 4 personen € 15 per persoon.

Spy training kids | 30 min. €9,50 per persoon
Agent 8008 | 30 min. €9,50 per persoon

RESERVEER NU

SPY TRAINING KIDS

SPY TRAINING KIDS 

KIDS ONLY | 30 min. €9,50 per persoon

Voor de kinderen is er ook een X-Cube beleving.

Ideaal voor kinderfeestjes, maar ook voor gezinnen. Je gaat met het team een spionnentraining volgen met allerlei opdrachten zoals het kraken van overhoringen, het opsporen van een vermiste spion en het zoek naar een illegale transactie.

30 minuten
2 – 6 personen
vanaf 9 jaar

AGENT 8008

KIDS ONLY | 30 min. €9,50 per persoon

Een compleet nieuwe X-Cube experience met bekende Youtuber Ronald Vledder!

In 8 spannende missies moeten jullie Agent 8008 helpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden uit de handen van de mysterieuze hacker…gaat het jullie lukken?

30 minuten
2 – 6 personen
vanaf 9 jaar
Niet in Duits beschikbaar

RESERVEER NU

STREETFOOD

FOOD

BBQ

DRINKS

FUN

BIER

TOT SNEL BIJ BASEMENT FUN & FOOD

Contact opnemen