logo basement fun and food

Eten en drinken en een uitdagend spel spelen dat maakt Basement fun & food uniek. Basement Kerkrade, een avond om niet te vergeten.

ESCAPE KIST HUREN

BINNEKORT TE HUUR!

Speel nu de nieuwste escape room ervaring voor thuis of voor op je werk als leuke break. De ideale manier om tijdens de huidige maatregelen toch iets onvergetelijks te kunnen organiseren.

Samen met het gezin, je vriendengroep of collega’s thuis de Escape kist spellen spelen?

Er is keuze uit twee unieke spellen. De Escape kist is een grote draagbare puzzelkist met een spannend verhaal waarbij je door middel van het oplossen van puzzels, het ontdekken van verbogen vakjes, of het ontcijferen van raadsels, de kist moet zien uit te spelen en bij de prijzen uit te komen.

De kist dient vooraf gereserveerd te worden. Via onderstaand formulier kun je de kist aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren met de mogelijkheden.

De kist dient zelf bij Lasergame Kerkrade te worden afgehaald en ook weer te worden teruggebracht op de overeengekomen datum en tijdstip. Na betaling van de borg en het huurbedrag, mag de kist worden meegenomen. Bij het afhalen krijg je een uitgebreide uitleg en hoe het spel moet worden opgelost.

Voor de beste speelervaring wordt het aangeraden het spel te spelen met 2 tot 6 personen.

Huur nu de kist voor €60,- per dag. De borg bedraagt €100,- de huur wordt met dit bedrag verrekend. Bekijk alle huurvoorwaarden hier.

Wat krijg je:

  • Handleiding om te resetten (instructie als de huurder zelf niet wil gaan spelen)

  • Handleiding hoe het spel te begeleiden

  • A4 met regels voor gebruik van de escapekist

  • De escape kist

Wij gaan de uitdaging aan!

THEMA 1: NUCLEAIR NULLAND

(geschikt voor gezinnen)

Jullie zijn op excursie in Nederlands oudste steenkolenmijn. De Domaniale Mijn in Kerkrade wordt sinds 1969 nog enkel ingezet als toeristische trekpleister. Na een lange afdaling bereiken jullie het diepste deel van de Nulland schacht. De lift komt schokkend tot stilstand en de lichten flikkeren wanneer de stroom in de mijn uitvalt. Via de walkie talkie worden jullie gerust gesteld. Er is een monteur onderweg om de stroom te herstellen. Bij het ontsteken van jullie lantaarns valt een verdachte kist op. Na een vluchtige inspectie is jullie oordeel dat het om een kist uit het leger gaat. Maar wat jullie vooral zorgen baart zijn de symbolen die waarschuwen voor radioactieve stoffen. Na dit te melden worden jullie direct doorverbonden met de explosieve opruimingsdienst. De verbinding is slecht maar de boodschap duidelijk. Omdat er niemand meer in of uit de mijn kan zit er niks anders op dan de kist zelf onderzoeken op mogelijk gevaar. De explosieve opruimingsdienst weet jullie te vertellen dat dergelijke explosieven een chip bevatten die de bom op scherp zetten. Verwijder deze chip en het gevaar is geweken. Maar ga voorzichtig te werk want elke verkeerde beweging kan jullie fataal worden. Succes! Kerkrade ligt in jullie handen!

Wij gaan de uitdaging aan!

THEMA 2: VIRUS

Voor een symposium zijn jullie bij het LAB Maastricht UMC+ om te gaan luisteren naar ‘s werelds bekendste viroloog, professor Ab Osterhaus. Tijdens de koffiepauze ontstaat er tumult, mensen snellen voorbij, er wordt gesmiespelt. Het is onduidelijk wat er aan de hand is. Opeens hoor je achter je ‘psst…pssst’. 2 laboranten zeggen dat jullie een speciale opdracht krijgen. Deze is van levensbelang. Ze duwen de kist en een doorzichtige plastic zak bij jullie in de armen en zeggen dat jullie het op een lopen moeten zetten. Snel! Een criminele organisatie wilde dit via vleermuizen over de wereld verspreiden. Dat mag onder geen beding gebeuren. Ze hebben gezien dat de kist naar deze locatie is gebracht. Jullie hebben 60 minuten de tijd om het onderzoek naar het antivirus af te maken. Alle benodigdheden hebben we in de kist gedaan. Alleen hebben we er voor gezorgd dat je er niet zomaar bij kunt. Maak het antivirus voordat ze bij jullie zijn zodat het Marburgvirus voor eens en voor altijd wordt uitgeroeid. Opschieten!

We hebben medewerkers ingelicht waar jullie nu zijn mochten jullie hulp nodig hebben.”

Wij gaan de uitdaging aan!

VOORWAARDEN ESCAPE KIST HUREN

– We hanteren een borg van 100 euro die je terugkrijgt als de kist weer in ons bezit is, dit geldt alleen voor particulieren.
– Op verzoek ontvang je een factuur als je de escapekist bij ons terugbrengt.
– Het is niet toegestaan om het gehuurde door te verhuren.
– Je betaald vooraf, tenzij zakelijk, dan wordt er achteraf een factuur gestuurd.
– Minimale afname is 1 dag. Bij het niet op tijd in leveren van het gehuurde, wordt de volledige daghuurprijs in rekening gebracht voor elke dag dat het gehuurde te laat terug komt.
– Bij eventuele schade wordt de 100 euro borg ingehouden plus een eventuele vergoeding als de borg dit niet dekt.
– Beschadiging (inclusief abnormale slijtage) of vermissing van het gehuurde of van toebehoren (zoals een sleutel of van onderdelen van het gehuurde) worden in rekening gebracht van de huurder. Tot deze schade behoren onder meer de kosten van vervangen van (toebehoren en onderdelen van) het gehuurde en het derven van huurinkomsten.

GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN? RESERVEER HIER DE ESCAPE KIST!

Na jouw aanvraag nemen we contact op om de details verder door te nemen. Waaronder beschikbaarheid en beste ophaalmoment.

Gewenste ophaaldatum (verplicht):

Terugbreng datum (verplicht):

STREETFOOD

FOOD

BBQ

DRINKS

FUN

BIER

TOT SNEL BIJ BASEMENT FUN & FOOD

Contact opnemen